Tajomstvá drevených zvieratiek na Kvetnici

Tajomstvá drevených zvieratiek na Kvetnici

Mestská informačná kancelária Poprad pripravila zaujímavú súťaž pre školské kolektívy. Zapojte sa do nej aj vy s vašou triedou.

Vydajte sa objavovať 11 drevorezieb na Kvetnici

Vyberte sa do mestských lesov a spoznajte tajomstvá drevených zvieratiek ukrytých po celej Kvetnici. Každá z drevorezieb ukrýva jedno slovíčko, pričom toto slovíčko je súčasťou súťažného hesla . Drevorezby nájdete podľa mapky, ktorú bezplatne obdržíte práve v Mestskej informačnej kancelárii Poprad, alebo vám ju poskytne pani učiteľka.

Ako zistíte súťažné heslo?

Samotné súťažné heslo je tvorené slovíčkami ukrytými na všetkých 11 drevorezbách. Po vyskladaní všetkých jedenástich slov v správnom poradí vznikne súťažné heslo, ktoré napíšete do zlosovateľného letáčiku.

Či už jednotlivé zvieratká navštívite spoločne, alebo si trasy rozdelíte – to je len na vás! Rozhodne si však zapamätajte, ktoré zvieratko má aké slovko 😉

AKO NA TO?

Deti si samotné úlohy môžu rozdeliť a k jednotlivým zvieratkám si spravia výlet individuálne s rodičmi. Nájdené slovíčko potom nahlásia v triede svojej pani učiteľke/ pánovi učiteľovi. Všetci vyučujúci už majú súťažný letáčik.

Vyhrajte skvelé ceny pre celú vašu triedu!

Zlosovanie o zaujímavé ceny sa uskutoční už 15. júna 2022. Ocenených bude spolu 6 tried.

Tešiť sa môžete na skvelé ceny a darčeky od našich partnerov a sponzorov ako napr.:

– rozprávkové premietanie v kine Tatran,

– darčeky od Mesta Poprad,

– zmrzlinka zo stánku Kubkov kopček,

– zábavná sprevádzaná prehliadka s MIK Poprad,

– obrovský balík sladkostí od Cukrovinky TOL,

– výlet pre celú triedu do AquaCity Poprad!

Tak čo? Ste pripravení? My veru áno! 3-2-1 Súťažíme!

POZOR! Do zlosovania prijmeme iba jediný súťažný letáčik za vašu triedu a musíte ho doručiť do Mestskej informačnej kancelárie Poprad najneskôr do 14. júna 2022!

Vydajte sa za SALAMANDROU a ŽABOU aj s naším sprievodcom!

Poverte jedného žiaka ako zástupcu triedy, ktorý sa spolu s rodičmi a našim sprievodcom vydá na malé dobrodružstvo za krásnymi drevorezbami na Kvetnici. Tešíme sa na Vás nedeľu 5. júna 2022 o 14:00.

Zraz je pri horárni oproti veľkému kameňolomu!