Skúsili ste už našu novú aplikáciu Visit Poprad?

Skúsili ste už našu novú aplikáciu Visit Poprad?

Spolu s našou novou webstránkou sme si pre návštevníkov mesta, ale aj domácich obyvateľov pripravili aj novú aplikáciu Visit Poprad.

Prvotnú pozvánku do mesta predstavuje webstránka. Zobrazuje pestrosť voľnočasových možností v Poprade, ale aj okolí a ponúka prehľad atraktivít, ubytovacích a gastro-zariadení, ako aj aktuálne podujatia.

„Veríme, že tento turistický systém nielen odprezentuje ponuku cestovného ruchu v našom meste a priláka k nám návštevníkov, ale uľahčí samotné plánovanie celej dovolenky. Turista si v ňom môže nájsť ubytovacie zariadenie, ale predovšetkým si v plánovači rozvrhne svoj čas strávený v našom meste a okolí tak, aby bol jeho pobyt pestrý a nezabudnuteľný. A aplikácia mu tento proces spraví omnoho jednoduchším,“ vyjadrila sa riaditeľka MIK Poprad.

Ako na to?

Aplikáciu si stačí stiahnuť do mobilného zariadenia. Tá je už následne prepojená s webom a plánovačom, takže používateľovi sa zobrazia jeho zvolené miesta, trasy a podujatia, ale tiež aktuálna predpoveď počasia a možnosť navigácie priamo k zvolenému bodu záujmu.

vytvoriť vlastný profil na stránke plánovača a jednotlivé atraktivity, trasy, alebo podujatia si pridá medzi obľúbené, alebo zaradí do svojho kalendára, čím si návštevník už priamo vytvára svoj vlastný plán na výlet. Pri vybraných zmluvných zariadeniach máte možnosť zarezervovať si tiež ubytovanie, alebo iné služby.

Aplikácia s možnosťou plánovania výletu má potenciál stať sa veľkým pomocníkom pre turistov

Vyskúšajte našu aplikáciu aj vy a podeľte sa s nami o váš názor.

Za všetky postrehy vám vopred ďakujeme. Tím MIK Poprad